​Pejseindsats står vi gerne for montering af

Drømmer du om at få en pejseindsats i dit hjem? Så står vi hos Brændeovn Direkte klar til at hjælpe dig med montering. Vi er et professionelt firma med stor erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Vi kommer mest i og omkring Esbjerg, Kolding og Varde, men servicerer også kunder uden for disse områder.

Her hos os kan vi tilbyde komplet og billig montering af diverse former for pejseindsatse til en god pris. Vi er derudover også behjælpelige med professionel vejledning og rådgivning, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi kommer altid gerne ud og kigger på dit hjem, så vi kan vurdere, hvilken løsning der er ideel til dig.

En indsats til pejs tager ikke plads i rummet

En pejseindsats er stort set det samme som en brændeovn, men adskiller sig alligevel en smule. Den største forskel på en indsats til pejs og en brændeovn er, at den har den fordel, at den ikke tager plads i rummet.

En pejseindsats skal nemlig monteres i et hul i muren, hvorved den ikke optager gulvplads.​ Derudover har du et stort og godt indsyn ind til flammerne, når du vælger en pejseindsats. Ruden er nemlig typisk større end ved en brændeovn. 

Mangler du plads i rummet, eller nyder du den hyggelige stemning, som flammerne skaber i rummet, er en pejseindsats altså den rette løsning for dig. Find din næste pejseindsats her hos os til gode priser.

Få et uforpligtende tilbud på en pejseindsats

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få monteret en pejseindsats i dit hjem, så kontakt os med det samme. Vi står klar med professionel rådgivning og gode tilbud.

Du kan ringe til os på telefon: 40 14 25 77 eller skrive en mail til: kontakt@braendeovndirekte.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Tekniske oplysninger

  • Højde 580 mm
  • Brede 580 mm
  • Dybde 372 mm
  • Effekt 5-6 Kw
  • Opvarmer 60-90 kvm
  • Vægt (stål) 125 kg
  • Røgstuds 170 mm
  • Tilslutning To

Luna 700 H Diamond

fb_349 Følg med på Facebook

Vi kører på både Sjælland, Fyn og Jylland
​Du betaler først, når der er ild i ovnen!

Kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud, på telefon 40 14 25 77, eller send en mail til kontakt@braendeovndirekte.dk.​ Vi glæder os til at høre fra dig..

Når du handler med Brændeovn Direkte ApS, får du 40 års erfaring og specialviden med i købet.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@braendeovndirekte.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Brændeovn Direkte ApS

CVR​: 29154651

Havdigevej 22, 6700 Esbjerg