Gaspejs med fuld montering tilbydes

Drømmer du om en gaspejs i din bolig i Esbjerg, Kolding, Varde eller andre steder i Syddanmark, tilbyder vi hos Brændeovn Direkte en totalløsning med fuld montering. Vi kommer gerne og ser på mulighederne for en brændeovn med skorsten, gulvplade og hele monteringen, så du har en funktionsdygtig gaspejs, der er klar til at sprede hygge og varme stuen op.

Vi har mange års erfaring med såvel salg, som montering og service af gaspejse, hvorfor du trygt kan komme til os, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette gaspejs til din bolig. Vores kompetente medarbejdere ved, hvad de taler om, og kan altid give dig gode råd med på vejen.

Få en flot ny pejs i din stue

Har du ikke en skorsten, skal du have det. Vi har med stor succes opført masser af dem og kan skjule dem godt, så de ikke fremstår store og klodsede. ​Vi integrerer dem i stilen og sørger for, at det bliver en flot løsning, der kan være samlingspunktet i stuen. Vi udfører og leverer udelukkende kvalitetsløsninger, som holder i mange år.

​En gaspejs pynter virkelig. Den giver også en behagelig varme, som kan bruges til at varme andre dele af huset op. Skal vi hjælpe dig med at finde den rette til dine behov, har vi en bred vifte af forskellige slags, hvor der også er en, der falder i din smag. Du får dem til særdeles gode priser her hos os, og vi garanterer, at den virker, før vi afslutter opgaven.

Hvad koster en gaspejs?

Prisen for gaspejse afhænger i høj grad af opgavens omfang, om der er tale om en indbygget gaspejs, samt andre eventuelle ønsker til montering. Vi giver derfor gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. 

Så hvis du skal have en gaspejs, står vi til rådighed og kan hjælpe dig med alt fra skorsten til et endeligt og færdigt resultat. 

Er du interesseret, kommer vi gerne og ser på en mulig løsning hos dig. Du kan kontakte os for at høre mere om priser og tilbud på 40 14 25 77 eller skrive til os på kontakt@braendeovndirekte.dk.​

Nyheder 2017/2018

Download brochure​ (Klik på billedet)

Bellfire (Ny brochure)​

​Se nyhederne her!

Element4 electric fires

M Design - Passion for fire​

Element4 club series

Element4 gas fires 

Billeder​

Luna 1000 DH

Luna 1000 Cl/CR

Luna 1300 DH

fb_349 Følg med på Facebook

Vi kører på både Sjælland, Fyn og Jylland
​Du betaler først, når der er ild i ovnen!

Kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud, på telefon 40 14 25 77, eller send en mail til kontakt@braendeovndirekte.dk.​ Vi glæder os til at høre fra dig..

Når du handler med Brændeovn Direkte ApS, får du 40 års erfaring og specialviden med i købet.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@braendeovndirekte.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Brændeovn Direkte ApS

CVR​: 29154651

Havdigevej 22, 6700 Esbjerg