Træpilleovn kombinerer oliefyr og brændeovn

Er du på udkig efter en træpilleovn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Brændeovn Direkte forhandles forskellige træpilleovne. Der følger flere fordele ved at vælge en pilleovn, hvilket du kan læse meget mere om her. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Esbjerg, Kolding og Varde.

En træpilleovn kombinerer oliefyrets fordele og brændeovnens hygge. Varmekilden er både miljøvenlig, billig og effektiv. Den kan sluttes til dit centralvarmeanlæg, så du kan spare olie – eller den kan være den eneste varmekilde i et mindre hus eller sommerhus. Vi tilbyder professionel montering af træpilleovn til en billig pris. 

Få en uafbrudt og behagelig temperatur med en træpilleovn

Vælger du en pilleovn er du garanteret en uafbrudt og behagelig temperatur i dit hjem. Den adskiller sig fra en almindelig brændeovn ved at bruge træpiller til at fyre med. Disse er både billige og CO2-neutrale, hvilket gør denne løsning miljøvenlig. 

En træpilleovn er nem at betjene, idet du blot skal fylde magasinet op, indstille ønsket rumtemperatur, og efterfølgende ikke skal tænke mere på det de næste 2-3 dage. Derudover opnår du store økonomiske fordele på den lange bane, når du vælger en træpilleovn som varmekilde.

​Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvorfor du bør vælge en træpilleovn, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om priser, og vi giver gerne et godt tilbud med på vejen.

Du kan kontakte os på telefon: 40 14 25 77 eller på mail: kontakt@braendeovndirekte.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Firmainformation

Brændeovn Direkte ApS

CVR: 29154651

adresseinformation

Havdigevej 22

6700 Esbjerg

kontaktinformation